Advertisement

Burhan Kuzu Twitter / Prof Dr Burhan Kuzu V Twitter Zaman Zaman Cevap Olarak Yazmak Durumunda Kaldigim Hs Kisaltmasi Hadi Sende Anlamindadir Bunun Disinda Yorumlayanlar Yazdigina Baksin / Ak partili burhan kuzu, twitter'da 'gelecek partisi' ismindeki parti ile bağlantısı olmayan bir hesabın hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi.

Burhan Kuzu Twitter / Prof Dr Burhan Kuzu V Twitter Zaman Zaman Cevap Olarak Yazmak Durumunda Kaldigim Hs Kisaltmasi Hadi Sende Anlamindadir Bunun Disinda Yorumlayanlar Yazdigina Baksin / Ak partili burhan kuzu, twitter'da 'gelecek partisi' ismindeki parti ile bağlantısı olmayan bir hesabın hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi.. Kuzu paylaşımında bir çete tarafından twitter üzerinden saldırı altında olduğunu belirterek twitter hesabımı kısa bir süreliğine kullanmama kararı aldım. Burhan kuzu, i̇ranlı uyuşturucu baronu naci şerifi zindaşti ile ilgili 'sizi uyuşturucu baronu zindaşti ile kim tanıştırdı?' sorusuna 2011 yılında benim teşkilattan. Burhan kuzu bugün 1 kasım 2020 tarihinde 65 yaşında hayata. Aslen kayserili olan kuzu 2002 yılından 2018 yılına kadar ak parti milletvekilliği yaptı. Sosyal medya hesabı twitter'dan açıklama yapan sağlık bakanı fahrettin koca, saygın siyasetçimiz, hukukçu ağabeyimiz prof.

Sedat peker, burhan kuzu'nun uyuşturucu kaçakçısı zindaşti ve orhan ünğan ile ilişkilerine dair iddialarda bulundu. Emniyet güçlerimiz bu alçak çeteyi en kısa sürede çökertecek. ifadelerini kullandı. Eski ak parti milletvekili ve tbmm anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, twitter hesabının saldırı altında olduğunu ve kapatacağını duyururken, 'beni özleyeceğinizi biliyorum' dedi. Ak partili burhan kuzu, twitter'da 'gelecek partisi' ismindeki parti ile bağlantısı olmayan bir hesabın hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi. Sizler için sosyal medyada atıldığı dönemde çok konuşulan, etkileşim alan tweetlerini derledik.

At Avrat Mention Pa Twitter
At Avrat Mention Pa Twitter from pbs.twimg.com
Sedat peker, burhan kuzu'nun uyuşturucu kaçakçısı zindaşti ve orhan ünğan ile ilişkilerine dair iddialarda bulundu. Sahte gelecek parti̇si̇ hesabindan paylaşim yapildi. Ak partili burhan kuzu, twitter'da 'gelecek partisi' adındaki parti ile bağlantısı olmayan bir hesabın hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi. Burhan kuzu 1955 yılında doğdu. Burhan kuzu bugün 1 kasım 2020 tarihinde 65 yaşında hayata. Ak partili burhan kuzu, kişilik haklarının zedelendiği gerekçesiyle twitter'a erişimin engellenmesi talebiyle aym'ye bireysel başvuruda bulundu. Sosyal medya hesabı twitter'dan açıklama yapan sağlık bakanı fahrettin koca, saygın siyasetçimiz, hukukçu ağabeyimiz prof. 26/09/2017 hedefinde hangi ünlü var burhan kuzu metin uca twitter sosyal meyda.

Ak parti'den burhan kuzu için taziye mesajı.

Sedat peker, burhan kuzu'nun uyuşturucu kaçakçısı zindaşti ve orhan ünğan ile ilişkilerine dair iddialarda bulundu. Burhan kuzu 1955 yılında doğdu. Suç örgütü olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker uzun bir aradan sonra twitter hesabından ifşalarına devam etti. Burhan kuzu kaç yaşında ve nereli? Kuzu yaklaşık 2 haftadır hastanede tedavi görüyordu. Üç dönem akp'de milletvekilliği yapan burhan kuzu yaklaşık iki haftadır bağcılar medipol mega üniversite hastanesi'nde tedavi görüyordu. Ak parti'nin twitter hesabında yer alan mesajda, 22, 23, 24 ve 26'ncı dönem milletvekilimiz ve partimizin kurucularından prof. Emniyet güçlerimiz bu alçak çeteyi en kısa sürede çökertecek. ifadelerini kullandı. Meclis anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, aym'nin twitter kararını eleştirerek, ''i̇çtihad kararından sonra twitter tekrar kapatılabilir'' dedi. Ak parti'den burhan kuzu için taziye mesajı. Sahte gelecek parti̇si̇ hesabindan paylaşim yapildi. Üç dönem ak parti'de milletvekilliği yapan anayasa hukukçusu prof. Burhan kuzu bugün 1 kasım 2020 tarihinde 65 yaşında hayata.

Ak partili burhan kuzu, kişilik haklarının zedelendiği gerekçesiyle twitter'a erişimin engellenmesi talebiyle aym'ye bireysel başvuruda bulundu. The latest tweets from @burhankuzu Meclis anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, aym'nin twitter kararını eleştirerek, ''i̇çtihad kararından sonra twitter tekrar kapatılabilir'' dedi. Burhan kuzu, i̇ranlı uyuşturucu baronu naci şerifi zindaşti ile ilgili 'sizi uyuşturucu baronu zindaşti ile kim tanıştırdı?' sorusuna 2011 yılında benim teşkilattan. Sedat peker, burhan kuzu'nun uyuşturucu kaçakçısı zindaşti ve orhan ünğan ile ilişkilerine dair iddialarda bulundu.

Burhan Kuzu Dan Yine Bir Skandal Twit
Burhan Kuzu Dan Yine Bir Skandal Twit from aktifhaber.com
Ak partili burhan kuzu, twitter'da 'gelecek partisi' adındaki parti ile bağlantısı olmayan bir hesabın hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi. Burhan kuzu sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Yaklaşık 1 sene önce twitter üzerinden kendisine hareket edildiği gerekçesi ile avukatları aracılığı ile savcılığa müracaat eden tbmm anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, türkiye'de muhatap olmadığı ve yargı yolunun. Ak partili burhan kuzu, kişilik haklarının zedelendiği gerekçesiyle twitter'a erişimin engellenmesi talebiyle aym'ye bireysel başvuruda bulundu. Burhan kuzu, i̇ranlı uyuşturucu baronu naci şerifi zindaşti ile ilgili 'sizi uyuşturucu baronu zindaşti ile kim tanıştırdı?' sorusuna 2011 yılında benim teşkilattan. Peker, ümitcan uygun'un soylu'nun devreye girmesiyle serbest kaldığını öne sürdü. Kuzu yaklaşık 2 haftadır hastanede tedavi görüyordu. Burhan kuzu kaç yaşında ve nereli?

Suç örgütü olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker uzun bir aradan sonra twitter hesabından ifşalarına devam etti.

Burhan kuzu 1955 yılında doğdu. Burhan kuzu, akp milletvekili, tbmm anayasa komisyonu başkanı ve anayasa profesörü. Tbmm i̇nsan hakları komisyonu başkanı ve ak parti i̇stanbul milletvekili burhan kuzu, twitter hesabından yunanistan'daki seçim sonuçlarını yorumladı. Burhan kuzu bugün 1 kasım 2020 tarihinde 65 yaşında hayata. Kuzu paylaşımında bir çete tarafından twitter üzerinden saldırı altında olduğunu belirterek twitter hesabımı kısa bir süreliğine kullanmama kararı aldım. Ak parti'den burhan kuzu için taziye mesajı. The latest tweets from @bulentlaw Sosyal medya hesabı twitter'dan açıklama yapan sağlık bakanı fahrettin koca, saygın siyasetçimiz, hukukçu ağabeyimiz prof. Aygün mesajında, burhan kuzu adlı 'hukuk profesörü' twitter kapatılsın diye anayasa mahkemesi'ne başvurmuş, akp'nin topu gericidir,++ matbaaya karşı çıkan gerici zihniyet bugün de. 26/09/2017 hedefinde hangi ünlü var burhan kuzu metin uca twitter sosyal meyda. Yaklaşık 1 sene önce twitter üzerinden kendisine hareket edildiği gerekçesi ile avukatları aracılığı ile savcılığa müracaat eden tbmm anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, türkiye'de muhatap olmadığı ve yargı yolunun. Suç örgütü olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker uzun bir aradan sonra twitter hesabından ifşalarına devam etti. Aslen kayserili olan kuzu 2002 yılından 2018 yılına kadar ak parti milletvekilliği yaptı.

Peker, ümitcan uygun'un soylu'nun devreye girmesiyle serbest kaldığını öne sürdü. Emniyet güçlerimiz bu alçak çeteyi en kısa sürede çökertecek. ifadelerini kullandı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, yeni iddialarda bulundu. Burhan kuzu türk hukukçu ve siyasetçidir. The latest tweets from @burhankuzu

Prof Dr Burhan Kuzu On Twitter Korona Virusu Boyle Giderse Dunyanin Basina Ciddi Bir Bela Acacaga Benziyor Su Anda Vaka Sayisi Simdiden 100 Bini Asmis Ulkemide Su Ana Kadar Gorulmemesi Memnuniyet Vericidir Bu Konuda Sosyal
Prof Dr Burhan Kuzu On Twitter Korona Virusu Boyle Giderse Dunyanin Basina Ciddi Bir Bela Acacaga Benziyor Su Anda Vaka Sayisi Simdiden 100 Bini Asmis Ulkemide Su Ana Kadar Gorulmemesi Memnuniyet Vericidir Bu Konuda Sosyal from pbs.twimg.com
Ak parti'den burhan kuzu için taziye mesajı. Ak partili burhan kuzu, kişilik haklarının zedelendiği gerekçesiyle twitter'a erişimin engellenmesi talebiyle aym'ye bireysel başvuruda bulundu. Sizler için sosyal medyada atıldığı dönemde çok konuşulan, etkileşim alan tweetlerini derledik. Ak partili burhan kuzu, twitter'da 'gelecek partisi' ismindeki parti ile bağlantısı olmayan bir hesabın hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi. Burhan kuzu kaç yaşında ve nereli? Aygün mesajında, burhan kuzu adlı 'hukuk profesörü' twitter kapatılsın diye anayasa mahkemesi'ne başvurmuş, akp'nin topu gericidir,++ matbaaya karşı çıkan gerici zihniyet bugün de. Peker, ümitcan uygun'un soylu'nun devreye girmesiyle serbest kaldığını öne sürdü. Ak parti'nin twitter hesabında yer alan mesajda, 22, 23, 24 ve 26'ncı dönem milletvekilimiz ve partimizin kurucularından prof.

Sahte gelecek parti̇si̇ hesabindan paylaşim yapildi.

Sedat peker, burhan kuzu'nun uyuşturucu kaçakçısı zindaşti ve orhan ünğan ile ilişkilerine dair iddialarda bulundu. Burhan kuzu kaç yaşında ve nereli? 26/09/2017 hedefinde hangi ünlü var burhan kuzu metin uca twitter sosyal meyda. Organize suç örgütü lideri sedat peker, twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, yeni iddialarda bulundu. İstanbul üniversitesi hukuk fakültesi mezunudur. Sizler için sosyal medyada atıldığı dönemde çok konuşulan, etkileşim alan tweetlerini derledik. Tbmm i̇nsan hakları komisyonu başkanı ve ak parti i̇stanbul milletvekili burhan kuzu, twitter hesabından yunanistan'daki seçim sonuçlarını yorumladı. Ak partili burhan kuzu, kişilik haklarının zedelendiği gerekçesiyle twitter'a erişimin engellenmesi talebiyle aym'ye bireysel başvuruda bulundu. Peker, ümitcan uygun'un soylu'nun devreye girmesiyle serbest kaldığını öne sürdü. Eski ak parti milletvekili ve tbmm anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, twitter hesabının saldırı altında olduğunu ve kapatacağını duyururken, 'beni özleyeceğinizi biliyorum' dedi. Burhan kuzu, i̇ranlı uyuşturucu baronu naci şerifi zindaşti ile ilgili 'sizi uyuşturucu baronu zindaşti ile kim tanıştırdı?' sorusuna 2011 yılında benim teşkilattan. Ak partili burhan kuzu, sahte gelecek partisi adlı twitter hesabının hakkındaki, 'sayın burhan kuzu'nun siyasi hayatına gelecek partisi'nde devam edeceği yönündeki. Burhan kuzu bugün 1 kasım 2020 tarihinde 65 yaşında hayata.

Üç dönem ak parti'de milletvekilliği yapan anayasa hukukçusu prof burhan kuzu. Burhan kuzu, i̇ranlı uyuşturucu baronu naci şerifi zindaşti ile ilgili 'sizi uyuşturucu baronu zindaşti ile kim tanıştırdı?' sorusuna 2011 yılında benim teşkilattan.

Posting Komentar

0 Komentar