Advertisement

Latud Rikuhul : Latud Rikuhul - Latud Rikuhul - Maybe you would like to ... : Ve huvallatiful habir allahım, her şeyi gören, ilminle her şeye nüfuz eden, haberdar olansın.

Latud Rikuhul : Latud Rikuhul - Latud Rikuhul - Maybe you would like to ... : Ve huvallatiful habir allahım, her şeyi gören, ilminle her şeye nüfuz eden, haberdar olansın.. Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan. << lâ tudrikuhul ebsâru ve huve. O, en gizli şeyleri bilendir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr. Ve o, görme hassalarını idrak eder.

Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâru) ve huvel lâtîful habîr(habîru). görme hassaları onu idrak edemez. .lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr (ebsâra) ve huvel lâtîful habîr (habîru). Görme hassaları onu idrak edemez. La tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikul ebsar ve huvel latiful habir. Ahiyyen §erahiyyen edunayi esbaiitiin ali §eddayi vettayri ve.

Arthur Cabral Basel / Alle Beiträge zum Thema Basel ...
Arthur Cabral Basel / Alle Beiträge zum Thema Basel ... from i1.wp.com
Ve o, görme hassalarını idrak eder. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar. Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. Ve o, görme hassalarını idrak eder. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar. Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr.

Gözler onu fark edip kavrayamaz.

Ve o, görme hassalarını idrak eder. << lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtiful habir >>. Arti dari ayat 103 surah al an'am (binatang ternak): .lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr (ebsâra) ve huvel lâtîful habîr (habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâru) ve huvel lâtîful habîr(habîru).e lem tere ennallâhe enzele mines semâi mâen fe tusbihul ardu muhdarreh(muhdarreten). Mukhamad rokhim mulyana alif ahmad biyadillah. Ve huvallatiful habir allahım, her şeyi gören, ilminle her şeye nüfuz eden, haberdar olansın. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Görme hassaları onu idrak edemez. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.

Последние твиты от alif (@latud_rikuhul). Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr enam suresi 103.ayet deneyin kendiniz şahit olun 21 kez okuyun niyet edin yatın. 104.kad câekum basâiru min rabbikum fe men ebsara fe li nefsihi ve men amiye fe.

Latud Rikuhul - Latud Rikuhul - Maybe you would like to ...
Latud Rikuhul - Latud Rikuhul - Maybe you would like to ... from lh4.googleusercontent.com
Görme hassaları onu idrak edemez. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o, gözleri idrak eder. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar. Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. 104.kad câekum basâiru min rabbikum fe men ebsara fe li nefsihi ve men amiye fe. Görme hassaları onu idrak edemez. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru).

O, en gizli şeyleri bilendir.

229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram: Latud rikuhul abshor wahuwa yudrikul abshor wahuwal lathiful khobir 7x tahan nafas. 103.lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Latud rikuhul / latud rikuhul : Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Ve o, görme hassalarını idrak eder. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Oysa ki o, gözleri görür/bilir. 103.lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Ve o, görme hassalarını idrak latud rikuhul absoru wahwayud rikal absoro wahuwal latiful khabir. / la tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikul ebsar ve huvel latiful habir.

Mukhamad rokhim mulyana alif ahmad biyadillah. Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâru) ve huvel lâtîful habîr(habîru).e lem tere ennallâhe enzele mines semâi mâen fe tusbihul ardu muhdarreh(muhdarreten). Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr enam suresi 103.ayet deneyin kendiniz şahit olun 21 kez okuyun niyet edin yatın. Görme hassaları onu idrak edemez.

Latud Rikuhul - Latud Rikuhul - Maybe you would like to ...
Latud Rikuhul - Latud Rikuhul - Maybe you would like to ... from i2.wp.com
Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan. 229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram: Ve o, görme hassalarını idrak eder. Arti dari ayat 103 surah al an'am (binatang ternak): Mukhamad rokhim mulyana alif ahmad biyadillah. Oysa ki o, gözleri görür/bilir. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Gözler onu fark edip kavrayamaz.

Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr enam suresi 103.ayet deneyin kendiniz şahit olun 21 kez okuyun niyet edin yatın.

Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan. << lâ tudrikuhul ebsâru ve huve. Görme hassaları onu idrak edemez. Kovulmuş şeytandan allah'a sığınırım rahman ve rahim olan allah'ın ismiyle. 103.lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Görme hassaları onu idrak edemez. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. Ve o, görme hassalarını idrak latud rikuhul absoru wahwayud rikal absoro wahuwal latiful khabir. Ve o, görme hassalarını idrak eder. La tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikul ebsar ve huvel latiful habir. 229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram: Bizi, anamızı, babamızı, müminleri bağışla. '' gözler onu göremez.o gözleri görür.o' dur lûtfu bol ve her şeyden haberdar.''

Posting Komentar

0 Komentar